Moto GP News

Cei doi spanioli de la Repsol Honda, Dani Pedrosa si Marc Marquez vor pleca din prima linie a grilei de start, cei doi s-au aflat la putin peste doua zecimi de Jorge Lorenzo, ce si-a adjudecat pole position-ul pe circuitul de la Jerez. Marquez a suferit o cazatura in a treia sesiune de antrenamente, tanarul spaniol a pierdut controlul motocicletei, dar din fericire nu s-a accidentat. Dani Pedrosa a declarat,
 
"Ritmul de cursa este cel mai important, sper sa am un start bun si sa am o cursa buna." Chiar daca a suferit o cazatura in sesiunea de calificari, Pedrosa s-a declarat multumit de comportamentul motocicletei, sperand astfel ca maine sa poate continua in aceeasi maniera.
 
Marc Marquez a continuat sa ne etaleze stilul flamboaiant, la limita, si ramane sa vedem in ziua cursei in ce masura va reusi sa se implice in lupta pentru victorie, campionul Moto2  a declarat in cadrul conferintei de presa ca este greu sa obtina victoria la Jerez.
 
"In orice caz, vom incerca sa facem o cursa buna. Astazi, obtinerea unei pozitii pe prima linie a grilei a contat foarte mult. Sunt foarte bucuros pentru rezultat pentru ca am avut ceva dificultati in acest week-end."
 
Se anunta o cursa spectaculoasa, diferentele intre pilotii de uzina Yamaha si Honda nu sunt mari, sunt create toate premisele pentru o cursa frumoasa, gestionarea pneurilor va conta enorm, temperaturile vor fi mari, in atare conditii, gradul de uzura poate face diferenta pe finalul cursei.